38.000 de țigarete de contrabandă, 100 de kilograme de tutun mărunțit și instalații artizanale pentru mărunțit tutunul au fost ridicate, vineri dimineaţă, de poliţiştii olteni, în urma a 30 de percheziţii desfăşurate în 16 localităţi din judeţul Olt.

Percheziţiile au fost efectualte la locaţii din Slatina, Drăgăneşti-Olt, Curtişoara, Pleşoiu, Verguleasa, Dobroteasa, Priseaca, Corbu, Optaşi Măgura, Izvoarele, Gostavăţu, Gârcov, Dăneasa, Balş, Morunglav şi Băbiciu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că acţiunea a fost desfăşurată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, cu sprijinul celor de investigații criminale și de ordine publică.

Cinci persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru  audieri și dispunerea măsurilor legale.

„În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 38.000 de țigarete de contrabandă, 100 kilograme de tutun mărunțit, două instalații artizanale pentru mărunțit tutunul și două baterii de artificii a câte 49 de focuri”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

În acțiune au fost angrenați și polițiști din cadrul polițiilor din municipiile Slatina și Caracal și din orașele Scornicești, Balș și Drăgănești-Olt, precum și luptători ai Serviciului pentru  Acțiuni Speciale Olt.

 

Articolul precedentPoliţiştii au renunţat să-l mai caute pe bărbatul care ar fi fost ucis şi îngropat la halda de gunoi a Slatinei
Articolul următorBătaie pe locurile scoase la concurs de IPJ Olt pentru angajare din sursă externă