Avertizările meteorologilor au alertat autoritățile din Slatina, are s-au mobilizat încă de ieri după-amiază pentru deszăpezirea orașului. Firma de salubritate a pregătit 16 utilaje și a mobilizat 100 de oameni pentru curățarea străzilor și trotuarelor.

Comandamentul de iarnă s-a reunit ieri, la ora 14.00, la sediul Salubris-ului, să stabilească ce e de făcut, dacă iarna își va intra în drepturi. Spre seară, când a început să ningă, primele utilaje au pornit către drumurile aflate în pantă, să împrăștie material  antiderapant. „La nivelul Municipiului Slatina s-a intervenit cu un număr de 16 utilaje și s-au folosit 30 de tone de sare și nisip. La nivel de trotuare se intervine cu două utilaje de tip Bobcat și un număr de 100 de oameni împărțit în schimburi. Rugăm pe această cale agenții economici să-și deszăpezească suprafața din fața sediului unde își desfășoară activitatea”, a transmis Primarul Slatinei, Emil Moț.

Autoritățile pun la dispoziția cetățenilor mai multe numere de telefon ale Poliției Locale. Orice problemă cauzată de vremea rea poate fi semnalată la numerele de telefon: – 0249/ 954, 0249/ 422 245, 0349/  883 953.

 

 

Articolul precedentTrafic rutier blocat din cauza zăpezii, pe un drum naţional din Olt
Articolul următor40 de tone de material antiderapant, împrăștiate pe drumurile județene în ultimele ore