Primăria Slatina a demarat, ieri, procesul de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște. De acestea vor beneficia peste 3.000 de slătineni.

Pentru acest sprijin au fost depuse 3.350 de cereri de către persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, însă au fost aprobate doar 3.283.

„Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 6 – 28 februarie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele nouă puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa [email protected].

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte”, transmite Primăria Slatina.

Tichetele sunt distribuite cu ajutorul Poştei Române şi vor putea fi folosite în 105 magazine alimentare, dar şi în farmacii de pe raza municipiului Slatina. Lista completă a unităților comerciale unde pot fi folosite tichetele se va găsi în fiecare plic distribuit beneficiarilor.

Totodată, lista respectivă poate fi consultată online AICI.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentAustriecii de la OMV, învinși la Boțești. Comunitatea locală și emisiunea Culisele Statului Paralel au blocat un proiect controversat
Articolul următorO femeie în vârstă de 72 de ani, din Corabia, a murit după ce a fost acroşată de o autoutilitară, în timp ce mergea pe bicicletă