„Pentru perioada următoare, misiunea acestei conduceri este să țină echipa unită și să păstrăm majoritatea”, a declarat astăzi președintele PSD Olt, Marius Oprescu. El a mai explicat că rezultatul alegerilor nu este cauzat de o guvernare slabă, ci de un management defectuos.

Cu o conducere nouă, din care face parte și senatorul oltean Paul Stănescu, PSD trebuie să îşi ducă până la capăt programul de guvernare. Este punctul de vedere al liderului PSD Olt, Marius Oprescu, după schimbările care s- au produs în ultimele zile pe scena politică din România. „Pentru perioada următoare, misiunea acestei conduceri este să țină echipa unită, să reușim să păstrăm majoritatea, pentru că avem un program de guvernare care trebuie dus la capăt”, a spus Marius Oprescu, preşedintele executiv al PSD Olt.

Întrebat despre numirea lui Paul Stănescu în funcţia de preşedinte executiv al partidului, Marius Oprescu a spus că este persoana potrivită, mai ales că este cel care a semnalat din timp problemele apărute în conducerea partidului. „Despre domnul Paul Stănescu pot spune că era persoana cea mai credibilă pentru această funcție pentru că, așa cum știți, e aproape un an de când organizația din Olt, prim vocea domnului președinte Paul Stănescu, am tot vorbit despre un management defectuos la nivelul conducerii centrale a partidului. Iată că au venit alegerile europarlamentare, care ne-au demonstrat acest lucru. PSD a coborât de la 46% la alegerile parlamentare, la 23% la europarlamentare. Practic, am pierdut jumătate din procentele pe care le-am avut. Această situație e cauzată nu de un program de guvernare prost, pentru că s-au făcut multe lucruri bune în țară, este cauză de un management defectuos și de o proastă comunicare”, a mai spus liderul PSD Olt.

Articolul precedentSurprize pentru cei mici, de 1 iunie, în centrul Slatinei
Articolul următorCOD GALBEN de vreme rea, în judeţul Olt, până sâmbătă dimineaţă