Sheynnis Palacios, din Nicaragua, America Centrală, a fost încoronată Miss Universe 2023, în cadrul concursului anual de frumusețe, care a avut loc sâmbătă spre duminică noaptea, în capitala El Salvador, San Salvador, scrie CNN.

Concursul de frumusețe internațional s-a desfășurat pe José Adolfo Pineda Arena din El Salvador.

Câștigătoarele concursurilor naționale din 84 de țări au concurat la ediția din acest an a Miss Univers, jurizată de un juriu din care au făcut parte modelul Halima Aden, Carson Kressley, starul din „Queer Eye”, influencerul TikTok Avani Gregg.

De asemenea, în juriu au fost prezente și două foste câștigătoare ale Miss Univers, Janelle Commissiong, din Trinidad și Tobago (Miss Univers 1977), și Iris Mittenaere, din Franța, (Miss Univers 2016).

Palacios a fost urmată de Anntonia Porsild, din Thailanda, Moraya Wilson, din Australia, Camila Avella și Karla Guilfú, din Columbia, respectiv Puerto Rico, în Top 5, potrivit Mediafax.

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentTrei vehicule ale Armatei, implicate într-un accident rutier pe DN1, în zona podului Rafinăriei Petrobrazi
Articolul următorMinistrul Muncii anunță puncte suplimentare la PENSIE pentru cei care lucrează peste 25 de ani – Formula de calcul a pensiilor în 2024