A sunat din nou clopoțelul, cu emoții, dar și cu bucurii pentru copii, părinți și dascăli. Într-o mare de flori și zâmbete, prichindeii de la clasa pregătitoare au pornit pe drumul cunoașterii, într-un an școlar care nu seamănă cu cele de până acum. La Slatina, printre copiii care au pășit pentru prima dată într-o sală de clasă a fost și fiul cel mare al primarului Emil Moț, David, care s-a așezat în bancă împreună cu fratele lui mai mic, Alexandru.

Într-o atmosferă înălțătoare, care vestește un nou început, școlile din Slatina și-au deschis astăzi porțile pentru miile de copii, părinți și dascăli. A fost o zi cu totul specială atât pentru cei mai mici școlari, care au pornit într-o nouă aventură, cât și pentru ceilalți, care s-au bucurat că și-au revăzut colegii. La „Minulescu”, festivitatea de deschidere a anului școlar a fost organizată pe terenul de sport, în prezența prefectului Angela Nicolae şi a inspectorului școlar general, Adrian Bărbulete.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a fost astăzi unul dintre cei mai emoţionaţi părinţi. Fiul său cel mare, David, a început şcoala.

Emoţii mari au fost şi pentru micii şcolari. Au intrat în clase împreună cu doamnele învăţătoare, care s-au străduit să

creeze o atmosferă prietenoasă pentru ei. Muzica, picturile de pe pereţi şi micile cadouri dulci i-au încântat.

David, băiatul cel mare al primarului Emil Moţ a fost însoţit de părinţi, dar şi de fratele său mai mic, Alexandru.

Şi ceilalţi princhidei au fost emoţionaţi şi au mărturisit că le place la şcoală.

Articolul precedentAccident în Slatina: A intrat cu maşina într-un pom, în timp ce se certa cu un alt şofer – FOTO
Articolul următorCu tableta, la școală. Proiect inedit, implementat la Slatina