În această seară, de la ora 20.50, este ediție specială „Legile Puterii”. Alexandra Păcuraru vă așteaptă cu o ediție de colecție, în ajun de Crăciun. 

Crăciunul înseamnă regăsirea celor dragi, bradul împodobit, mese îmbelșugate cu sarmale, cârnați, cozonaci sau colaci și nelipsitele cadouri de sub brad. Există multe tradiții și obiceiuri legate de acest eveniment și, chiar dacă unele dintre ele au fost înlocuite, multe altele s-au păstrat. 

Colegii noștri Adina Iliescu și George Lontiș au mers la mănăstirea Dumbrava, din județul Alba. Vedeți un reportaj de suflet dintr-un adevărat colț de rai în grădina Maicii Domnului. Aflați povestea părintelui Vasile și a măicuțelor care sunt îngeri pentru aproape 200 de suflete uitate de toți cei din jur. 

Iar pentru ca seara să fie completă, cele mai frumoase colinde ale românilor vor fi susținute într-un recital extraordinar de inegalabila Mariana Nicolesco, artista care i-a topit inima papei Ioan Paul al 2-lea. Rămâneți pe Plus! Alexandra Păcuraru vă aduce magia Ajunului în case! 

Articolul precedentDezvăluirile care dinamitează România. Cristian Rizea anunță APOCALIPSA, de la Chișinău – Caracatița milionarilor din umbră
Articolul următorAvertizare Cod galben de ninsori și viscol. Unde se întâmplă