Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Sprâncenata, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, duminică, fiind acuzat de tentativă de omor după ce a bătut-o cu sălbăticie, pe concubina sa, în vârstă de 61 de ani.

Sursele Realitatea de Olt spun că bărbatul, Ionel Radu, a bătut-o pe femeie cu pumnii, în urma unui conflict spontan, până la lăsat-o lată. Victima a ajuns la Spitalul Caracal, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Agresiunea a fost semnalată poliţiştilor de fiul femeii, plecat la muncă în străinătate. Acesta a fost anunţat chiar de fiicele lui Ionel Radu.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost reţinut, sâmbătă, iar duminică, magistraţii Tribunalului Olt au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile

Surse locale spun că Ionel Radu se află la cea de a treia concubină, nefiind cunoscute împrejurările în care celelalte două l-au părăsit. Totodată, aceleaşi surse spun că bărbatul de 56 de ani şi femeia de 61 de ani nu erau cunoscuţi în comunitate că se certau sau că aveau conflicte.