Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Sprâncenata, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, duminică, fiind acuzat de tentativă de omor după ce a bătut-o cu sălbăticie, pe concubina sa, în vârstă de 61 de ani.

Sursele Realitatea de Olt spun că bărbatul, Ionel Radu, a bătut-o pe femeie cu pumnii, în urma unui conflict spontan, până la lăsat-o lată. Victima a ajuns la Spitalul Caracal, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Agresiunea a fost semnalată poliţiştilor de fiul femeii, plecat la muncă în străinătate. Acesta a fost anunţat chiar de fiicele lui Ionel Radu.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost reţinut, sâmbătă, iar duminică, magistraţii Tribunalului Olt au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile

Surse locale spun că Ionel Radu se află la cea de a treia concubină, nefiind cunoscute împrejurările în care celelalte două l-au părăsit. Totodată, aceleaşi surse spun că bărbatul de 56 de ani şi femeia de 61 de ani nu erau cunoscuţi în comunitate că se certau sau că aveau conflicte.

Articolul precedentCod galben de vijelii, ploi torenţiale şi grindină, emis pentru judeţul Olt
Articolul următorCriminalul din Caracal a recunoscut cele două ucideri