Micii artiști populari ai ansamblului „Poarta Olteniei”, din Ghimpețeni, Olt, sunt vedete pe Litoral. Prin intermediul Grupului de Acțiune Locală susțin zilnic spectacole în stațiunea Costinești, până la sfârșitul lunii. Au cazare și masă gratis, plus bani de buzunar. Pentru unii dintre ei, acesta a fost primul sejur la mare din viața lor.

Cei 32 de dansatori și opt soliști ai ansamblului „Poarta Olteniei”, din Ghimpețeni, au câștigat un contract care le aduce popularitate, dar și bani în plus, prin concerte pe care le susțin, timp de două luni, la mare, la Costinești. Chiar dacă au mult de lucru pe Litoral, cei mici sunt încântați că pot petrece câte două săptămâni la mare fără să plătească nimic. Printre ei sunt și copii care nu au mai fost niciodată la mare până acum, însă vor ajunge, cu siguranță, și anul viitor să le cânte turiștilor de la Costinești. „Avem contract până pe 31 august cu o persoană care are mai multe localuri pe Litoral, la Costinești. De la 1 iulie și până acum am plecat câte patru perechi de dansatori și doi soliști, fiecare serie susținând spectacole timp de două săptămâni. Copiii au avut cazare și masă gratuită și au primit și niște bani din partea patronului acelor localuri. Au fost foarte încântați, mai ales că unii dintre ei nu mai fuseseră niciodată la mare până acum”, a spus Marian Stănescu, coregraful Ansamblului „Poarta Olteniei”.

Contractul pentru micii dansatori a fost realizat cu ajutorul Grupului de Acțiune Locală Ghimpețeni. Micuții de la Poarta Olteniei vor merge și vara viitoare să susțină spectacole în Costinești.

Articolul precedentNumărul elevilor din Olt a scăzut, mai multe clase fiind desfiinţate sau comasate
Articolul următorBeizadeau procurorului Noajă loveşte din nou. Căutat de poliţişti după ce a urcat drogat la volan, cu permisul suspendat şi a lovit o maşină