Gheorghe Petre, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Morunglav care duminică seara şi-a omorât iapa gestantă pentru că n-a mai putut să transporte o căruţă încărcată cu nisip de la râul Olteţ, în satul Govora din comuna Bobiceşti, este de negăsit de către poliţişti.

Oamenii legii încearcă să dea de bărbat pentru a-l audia în dosarul în care este cercetat tocmai pentru că a ucis cabalina, cu cruzime.

„A fost căutat pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat pentru omorârea animalelor cu intenţie. De câteva zile este plecat de la domiciliu, dar nu este dat în urmărire”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Evenimentul pentru care Gheorghe Petre este cercetat s-a petrecut duminică seara, pe malul Olteţului. Martorii povestesc că este vorba de o iapă gestantă, căreia bărbatul i-a tăiat gâtul, pur şi simplu, atunci când nu a mai putut duce greutatea. Imaginile au fost postate pe Facebook, oamenii condamnând gestul acestuia.

„Calul a fost omorât, duminică seara, pe malul Olteţului. Avea căruța cu nisip ud şi probabil ca nu mai putea trage din cauza greutății. Totul s-a petrecut în satul Govora, care aparține de comuna Bobiceşti”, povesteşte unul dintre martori.

Un alt martor descrie imagini de groază. Animalul fiind gestant în lună mare, martorii puteau vedea zbaterea fătului, în ultimele clipe de viaţă ale sale şi ale mamei sale.

Oamenii din Morunglav susţin că Gheorghe Petre este un cunoscut consumator de alcool şi scandalagiu, de multe ori victimele ieşirilor sale fiind chiar membrii familiei sale.

Articolul precedentAmericanii vin la Caracal să inaugureze creşa pe care au construit-o
Articolul următorSingurul palat al copiilor construit în România după Revoluție, inaugurat la 9 ani de la startul lucrărilor