Mai mulţi bărbaţi s-au bătut cu lopeţi şi săbii, luni după amiază, în parcarea unui supermarket din Balş, două persoane ajungând la spital.

În încăierare ar fi fost implicate aproximativ opt persoane, cinci fiind şi identificate de poliţişti şi duse la audieri. Două persoane au ajuns la spital.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că poliţiştii lucrează la identificarea tuturor celor implicaţi în conflict.

„În aceasta după-amiază, am fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în orașul Balș, a avut loc o altercație între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fata locului și au identificat mai multe dintre persoanele implicate, acestea fiind conduse la audieri. Din primele date se pare că este vorba despre un conflict spontan. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în eveniment și a  stabilirii situația de fapt. Activitatea este coordonată de către Pachetul de pe lângă Judecătoria Balș”, a declarat Alexandra Dicu.

Sursele realitateadeolt.net au declarat că poliţiştii au ridicat un pistol cu bile, care nu ar fi fost folosit, însă, în altercație. A mai fost ridicat şi un obiect tip sabie, cu o lamă de 50 de centimetri.

 

Articolul precedentConsilierul „Noaptea Minţii“ loveşte din nou: A anunţat că nu participă la lucrările CL Slatina, dar a cerut să fie trecut la „abţineri”
Articolul următorAccident pe un drum național din Olt. Biciclist octogenar, lovit mortal de un autoturism – FOTO