Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, în colaborare cu Primăria Slatina, au organizat astăzi spectacole în cinstea bătrânilor, pentru a sărbători împreună cu aceștia Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Evenimentele au avut loc atât la căminul din Slatina, unde au cântat și au dansat artiștii Ansamblului „Flori de măr”, din Curtișoara cât și la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde a concertat Doina Oltului.

Cu muzică și mici cadouri, persoanele vârstnice din Slatina, dar și cei din celelalte centrele rezidențiale din județ au fost astăzi în centrul atenției. Autoritățile locale și județene le-au organizat petreceri și le-au transmis mesaje de prețuite. „În fiecare an îi sărbătorim pe bunicii noștri, pe data de 1 octombrie, deși ei merită să fie sărbătoriți în fiecare zi, pentru că sunt un exemplu de răbdare, iubire și înțelepciune. Noi învățăm în fiecare zi de la dânșii că putem fi buni, chiar dacă avem puține lucruri. Într-o veche tradiție, cu o prietenie veche, astăzi elevii de la Curtișoara vin și le oferă un spectacol, sunt organizate și mese festive, de sărbătoare, iar noi le suntem alături”, a spus Rădița Piroșca, directorul DGASPC Olt.

Tot pentru persoanele vârstnice din Slatina a fost organizat în această seară un spectacol folcloric, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Articolul precedentBrazilianca „adoptată” de slătineni: „Îmi plac micii și mămăliga”
Articolul următorIPJ Olt: Au fost remediate problemele care au condus ieri la nefuncționarea Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar Român