Un mic dar, împachetat frumos într-o cutie de pantofi, va aduce fericirea pe chipurile copiilor nevoiași din Olt. O echipă de voluntari din Balș derulează și anul acesta campania socială „Cadoul din cutia de pantofi”.

Proiectul ShoeBox, care își propune să colecteze cadouri de Crăciun pentru copiii din familii sărace se derulează în perioada 1- 15 decembrie. Cei care vor să se alăture campaniei pot pune într-o cutie haine, jucării, jocuri, rechizite și chiar dulciuri care nu sunt ușor perisabile. Pachetele vor fi colectate de o echipă de voluntari și vor ajunge la copiii săraci din județ. „Dragi prieteni, ne alăturam si anul acesta proiectului ShoeBox cu speranța să aducem cel puțin la fel de multe bucurii ca și anul trecut. Perioada de colectare a pachetelor este 1-15 decembrie (cu rugămintea de a ne contacta dacă doriși să aduceți cadourile mai devreme), însă nu mai târziu de 15 decembrie pentru a avea suficient timp pentru distribuția lor. Locația de colectare a pachetelor rămâne aceeași, la sediul Farmacia Verde Balș, vis-a-vis de Lidl.”, au anunțat reprezentanții Asociației „Din inimă pentru Balș”.

Anul trecut, au fost colectate peste 120 de cutii de cadouri, care au ajuns la copii din Balș dar și din localitățile învecinate.

Articolul precedentS-a modificat regimul armelor și munițiilor!
Articolul următorCriza care trece neobservată. Avertismentul a 11.000 de cercetători: Omenirea va fi lovită de o „suferință de nedescris”