Petre Daea ar trebui să rămână în Guvern, pentru că a făcut lucruri bune. Însă primul ministru Viorica Dăncilă va decide dacă se impune o schimbare la conducerea Ministerului Agriculturii, a declarat președintele PSD Olt, Paul Stănescu.

„Intră Alexandru Stănescu în executiv?”, a fost una dintre întrebările adresate de jurnaliști lui Paul Stănescu. Acesta a spus că, din punctul său de vedere, Petre Daea nu ar trebui schimbat. „Ministrul Daea a făcut lucruri bune şi nu cred că trebuie să schimbi un ministru bun. Doamna Dăncilă poată să schimbe, dar nu e problema mea asta.

Întrebat și de eventuale remanieri la Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Afacerilor Externe, Paul Stănescu a spus, în glumă. „Altă întrebare!”, apoi a  adăugat: „Sunt colegii mei, nu pot să spun cine rămâne şi pleacă din Guvern. E numai decizia primului ministru”, a mai adăugat Paul Stănescu.

Articolul precedentUn pod rutier din Slatina, închis după ce a fost afectat de ploile de noaptea trecută – FOTO
Articolul următorScenariile PSD pentru alegerile prezidențiale. „Dacă va face o nominalizare bună, eu cred că are şanse şi PSD să intre în turul al doilea la prezidenţiale”