Consiliul Local Slatina va aproba documentația tehnică pentru reabilitarea unui corp de clădire din incinta colegiului „Ion Minulescu”. Este vorba de imobilul care găzduia, cu ani în urmă, fostele ateliere ale liceului. Valoarea estimată a lucrărilor de renovare depășește 1,6 milioane lei.

În prezent, clădirea nu este funcțională, însă conducerea școlii ar avea nevoie de spațiul respectiv pentru a muta laboratoarele școlii, dar și pentru a amenaja un centru recreativ pentru copiii din clasele primaee. „Se aprobă documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenție, inclusiv indicatorii tehnico – economici pentru investiţia „Reabilitare Corp D existent Colegiul Național Ion Minulescu, Municipiul Slatina, strada Basarabilor , nr. 33A, județul Olt” conform anexei parte integrantă la prezenta hotărâre”, se precizează într-un proiect de hotărâre al Primăriei Slatina.

Conform proiectului, clădirea, care are 2 etaje, va fi complet modernizată, în cel mult un an de la semnarea contractului de lucrări. „Așteptăm aprobarea din consiliul local, pentru ca apoi să organizăm licitația. Dacă firma care va câștiga aceste lucrări va fi serioasă și se va ține de treabă, ar trebui ca în primăvara viitoare să fie totul gata”, a explicat Carol Kovacs, directorul Colegiului „Ion Minulescu”.

În corpul de clădire ce va fi renovat va funcționa și un atelier de robotică, a anunțat conducerea școlii.

Articolul precedentO nouă amânare în cazul Sorina | Ce a decis Judecătoria Slatina
Articolul următorTâlhărie la Slatina. Doi adolescenţi au bătut un bărbat, în toaleta unui bar