Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Mărunţei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, timp de o noapte întreagă, şi-a bătut cu bestialitate concubina, în vârstă de 50 de ani, folosindu-şi pumnii, genunchii, picioarele, dar şi o coadă de mătură şi un făraş metalic.

Potrivit procurorilor olteni, bătaia a început în seara zilei de 30 martie, şi nu a contenit până a doua zi dimineaţa.

„În fapt, s-a reţinut că inculpatul B.N.D. începând cu seara zilei de 30.03.2019 şi până în dimineaţa zilei de 31.03.2019, cu intenţie indirectă de a o omorî, i-a aplicat persoanei vătămate B.C., în vârstă de 50 de ani, concubina sa, mai multe lovituri la nivelul feţei, a capului şi corpului cu pumnii, genunchii şi picioarele, cu o coadă de mătură şi un vătrai tip foraş, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit mai multe leziuni traumatice, respectiv multiple echimoze, excoriaţii şi hematoame la nivelul feţei, capului, membrelor superioare şi inferioare şi corpului”, explică anchetatorii.

Potrivit constatărilor preliminare medico-legale, victima a prezentat multiple echimoze, excoriaţii şi hematoame la nivelul feţei, capului, membrelor superioare şi inferioare şi corpului, necesitând pentru vindecare 12 – 14 zile de îngrijiri medicale.

Medicul legist a mai stabilit că leziunile de la nivelul antebraţului stâng pot fi considerate leziuni de autoapărare.

În cursul zilei de duminică, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o durată de 30 de zile.

Articolul precedentTânăr din Balș, președinte de partid și candidat la europarlamentare
Articolul următorDeputat de Olt, bâlbă într-un discurs public – VIDEO VIRAL