Adolescenta în vârstă de 16 ani, din comuna Călui, care şi-ar fi ucis pruncul, după naştere, va fi supusă unei expertize psihiatrice, anchetatorii dorind să stabilească dacă aceasta a avut discernământ după ce a născut.

Surse judiciare a declarat că nu se va lua nicio măsură în cazul tinerei, până când nu se va stabili cauza exactă a decesului pruncului. La necropsie s-a stabilit că bebeluşul s-a născut viu, iar anchetatorii au cerut investigaţii suplimentare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârșită de către mamă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș.

Potrivit unor informaţii, tânăra ar fi fost văzută, sâmbătă, de tatăl acesteia plină de sânge. Bărbatul a luat-o la întrebări şi, ulterior, a găsit pruncul ascuns după un fotoliu, în locuinţă. A fost chemată ambulanţa, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru nou-născut.

Articolul precedentUn şofer din Slatina a lovit un pieton şi a fugit de la locul accidentului. Pietonul, o femeie, era într-o avansată stare de ebrietate
Articolul următorFiscul invită contribuabilii și oamenii de afaceri la o întâlnire de lucru. Ce teme se dezbat