Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Slatina, a fost găsit mort înghețat, marți dimineață, într-o parcare de pe platforma industrială din zona cartierului Steaua.

Bărbatul a fost găsit în parcarea Vimetco Extrusion, fostul Alprom, din Slatina.

Echipaje ale poliției s-au deplasat la fața locului pentru a cerceta împrejurările în care bărbatul și-a pierdut viața.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru realitateadeolt.net, că bărbatul nu era angajat al societății respective. El locuia în cartierul Steaua, din apropiere.

Soţia bărbatului le-a declarat poliţiştilor că nu ştie de ce a plecat de acasă sau ce căuta în acea zonă a oraşului. Ea spune că l-a văzut ultima dată, luni dimineaţa, la ora 8.00, înainte ca femeia să plece la serviciu, iar când s-a întors acasă la ora 17.00, nu mai era.

Femeia l-a căutat inclusiv la spital, noaptea trecută,

„În această dimineaţă la ora 6.13, IPJ Olt a fost sesizat prin 112, despre faptul că într-o parcare din municipiul Slatina se află o persoană care ar fi decedată. Echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 66 de ani, din Slatina, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de ieri şi nu ar fi revenit“, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Poliţiştii aşteaptă acum rezultatul necropsiei, fiind întocmit dosar penal.

Articolul precedentTârg de adopții la adăpostul de câini din Slatina
Articolul următorDirectorul DSP Olt Andrei Iordache, un apropiat al lui Darius Vâlcov, consilierul Ministrului Finanțelor