Primăria Slatina a finalizat studiul de fezabilitate pentru creșa și grădinița care vor fi construite pe terenul fostei unități militare. Clădirea cu etaj va avea trei grupe de creșă și trei de grădiniță, un loc de joacă și spații verzi. Lucrarea va fi scoasă la licitație în perioada următoare.

Autoritățile din Slatina au demarat proiectul de construcție a grădiniței noi, ce va fi ridicată pe terenul fostei unități militare. Prima etapă a investiției, studiul de fezabilitate, este gata, a anunțat primarul Slatinei, Emil Moț. „Am terminat studiul de fezabilitate. Avem o creșă și o grădiniță, un nou complex cu o valoare de 15 milioane lei, un complex construit la cel mai înalt standard”, a declarat Emil Moț, primarul Slatinei.

27 de copii de creșă și încă 60 de preșcolari vor fi îngrijiți și educați în noua instituție de învățământ. Imobilul va găzdui la parter trei grupe de creșă, iar la etaj trei grupe de grădiniță. Accesul se va face din strada Tunari, clădirea fiind construită chiar lângă cea a comisariatului militar. Cele 87 de locuri la creșă și grădiniță ar trebui să rezolve, în mare parte, cerințele părinților din Slatina.

Potrivit studiului de fezabilitate, noua grădiniță va avea un loc de joacă, dar și spații verzi generoase.

Articolul precedentExpo- Flora se deschide mâine la Slatina. Câți comercianți sunt așteptați
Articolul următorS-a deschis șantierul drumului expres Craiova-Slatina- Pitești. Când va fi gata centura ocolitoare a Balșului