Şefa organizaţiei de femei a ALDE Olt, Elena Iotu, a demisionat din toate funcţiile pe care le deţinea în partid şi a renunţat la calitatea de membru.

Ea şi-a anunţat decizia, marţi seara, pe pagina sa de Facebook, fără a da vreo explicaţie.

„Astăzi, 30 iulie 2019, anunt DEMISIA mea atât din funcţia de Preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberal-Democrate (pentru Europa) OFLDE – Judeţul Olt, cât şi din toate celelalte funcţii pe care le detin în cadrul Partidului Alianţa Liberalilor şi Democratilor (pentru Europa) – ALDE, inclusiv din cea de membru”, a notat ea pe Facebook.

Contactat telefonic, preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat că Elena Iotu i-a transmis că nu mai vrea să facă politică.

„Eu am sunat-o, aseară, când a apărut postarea pe Facebook şi am întrebat-o. A zis că nu mai vrea să facă politică. Aşa mi-a spus şi atât pot să spun. În schimb, nemulţumiri… sigur că sunt multe persoane care au nemulţumiri. Fiecare zice «domn’le, dacă sunt la partid, eu trebuie să ajung… să am un serviciu bun». Vorbesc la general, cum stau lucrurile. Posibilităţi sunt puţine de a-i mulţumi pe fiecare în parte şi, până la urmă, fiecare face cum crede el”, a declarat Mihai Niţă.

Realitatea de Olt a încercat să o contacteze şi pe Elena Iotu pentru mai multe detalii privind decizia luată, însă aceasta nu a răspuns mesajelor trimise.

Elena Iotu venise în ALDE, pe 25 ianuarie 2018, din postura de preşedinte al organizaţiei de femei a PNL Slatina, alături de 11 din cele 23 de membre ale Biroului de conducere.

Articolul precedentUn italian a fost bătut, la Slatina, pentru că n-a acordat prioritate unei maşini – VIDEO
Articolul următorUltimele clarificări în proiectul pistelor de biciclete de la Slatina. Urmează semnarea contractului