Biroul Teritorial Olt al DIICOT a rămas fără şef după ce demisia procurorului Ionuţ Călina a fost aprobată de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), în şedinţa de ieri a Secţiei pentru Procurori.

Călina a rămas în cadrul DIICOT Olt însă, potrivit unor surse judiciare, urmează să se transfere la Serviciul Teritorial Craiova.

„Secţia  pentru  procurori  a  Consiliului  Superior  al  Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât eliberarea din funcţia de procuror-şef al Biroului teritorial Olt din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, prin demisie, a domnului procuror Ionuţ Călina, începând cu data  de 7 noiembrie 2019 şi continuarea activităţii acestuia într-o funcţie de execuţie în cadrul Biroului teritorial Olt din cadrul structurii specializate,începând cu aceeaşi dată”, se arată în încheierea CSM.

Ionuţ Călina se afla la conducerea DIICOT Olt din decembrie 2017, când l-a înlocuit pe procurorul Alexandru Dragomir. La data preluării funcţiei de conducere, Călina era doar de cinci luni în cadrul Parchetului Antimafie.

Articolul precedentBiciclist rănit într-un accident, pe un drum naţional din Olt. El se afla sub influenţa băuturilor alcoolice
Articolul următorOlt: Sute de adeverinţe non-violator, eliberate de poliţişti