După publicarea primelor sondaje cu privire la rezultatele alegerilor europarlamentare și locale care au avut loc azi, liderul AUR, George Simion, s-a adresat susținătorilor săi.

Redăm principalele idei din cadrul discursului rostit de George Simion:

„Ne gandim la fratii si surorile noastre din diaspora care au fost fortati ca caute un trai mai bun peste hotare dar care duc dorul tarii noastre, al bunicilor si al parintilor, al prietenilor in fiecare zi. Voi cei plecati peste hotare sunteti cei de care se tem coruptii comasati, pentru ca stiu ca nu va au cu nimic la mana, pentru ca ei se fac vinovati pentru faptul ca ati plecat din casele voastre printre straini.

Un gand pentru voi, toti micii antreprenori care v-ati incapatanat sa-si tina afacerile deschise intr-un mediu ostil, toti bunicii care au fost uitati la propriu de societate, toti tinerii care si-au vazut viitorul amanetat de catre o clasa politica incompetenta. Se gandesc unii si se intreaba de ce este AUR partidul cel mai votat de catre tineri.”

Alegeri europarlamentare. Perdanții exit-poll-ului: partidele lui Dacian Cioloș și al Dianei Șoșoacă nu au trecut pragul

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentNicolae Ciucă: „Peste 2,3 milioane de români au votat ca PNL să reprezinte cea mai puternică forță politică de dreapta”
Articolul următorCare a fost prezența la vot la nivel național – Cele mai noi date de la Biroul Electoral Central