După ședința cu autoritățile, asociațiile de proprietari din Slatina care au blocuri cu lift au început să depună documentația solicitată. 14 dosare au fost aduse la Direcția Administrarea Patrimoniului, iar reprezentanții municipalității fac apel la toți ceilalți președinți să se mobilizeze.

Primăria Slatina vrea să modernizeze toate cele 90 de lifturi din oraș, iar pentru asta e nevoie și de implicarea asociațiilor de proprietari. Reprezentanții lor au fost convocați mai întâi la o ședință în care li- s-a explicat ce documente trebuie să pregătească pentru a se înscrie în proiect, iar acum dosarele sunt așteptate la Direcția Administrarea Patrimoniului (DAP). „Pentru reabilitarea lifturilor din Slatina au fost depuse până la această dată 14 solicitări. Așteptăm în continuare și celelalte asociații să-și depună documentele necesare. Este vorba despre hotărârea adunării generale, procesul verbal al acesteia, precum și tabel cu locatarii prin care să se înțeleagă că sunt de acord cu schimbarea lifturilor”, a spus Narcisa Ionescu, director DAP Slatina

Autoritățile îi îndeamnă pe cei care nu au întocmit încă documentația să depună cât mai rapid dosarul, pentru a demara apoi procedurile de achiziție a componentelor pentru lifturi. „Numărul de solicitări este relativ mic. Vorbim despre 14 din cele 55 de asociații vizate de acest proiect. Îi așteptăm pe toți cât mai repede, pentru a putea demara apoi procedura, adică tot ceea ce înseamnă expertiza și contractarea lucrărilor pentru reabilitarea lifturilor”, a mai spus Narcisa Ionescu.

Licitația pentru achiziția noilor lifturi va fi derulată la sfârșitul anului, după ce toate ascensoarele vor fi expertizate de o firmă specializată. Efortul bugetar pentru modernizarea celor 90 de lifturi de la blocurile din Slatina este de 10 milioane de lei.

Articolul precedentLocalnicii din Rusănești, revoltați. Cer măsuri care să limiteze răspândirea pestei din Teleorman
Articolul următorOficial. A fost confirmat focarul de pestă porcină africană din Olt