Doi tineri în vârstă de 18 şi 21 de ani, din judeţul Teleorman, sunt cercetaţi penal, după ce au alimentat de la două staţii PECO, din Corabia, dar au uitat să plătească. Mai mult, cei doi au folosit numere de înamtriculare ale altor maşini pentru a nu fi identificaţi uşor.

Tânărul de 21 de ani a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, şi plasat în arestul IPJ Olt.

„Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 20-23 octombrie, doi tineri, de 18 și 21 de ani, ambii din județul Teleorman, ar fi alimentat carburant, în valoare de 800 de lei, de la două stații peco din orașul Corabia, pe care nu l-ar fi plătit. Totodată, aceștia ar fi folosit două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare, aparținând altor autoturisme, existând suspiciunea că au fost sustrase”, spun reprezentanţii IPJ Olt.

Bărbatul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Articolul precedentBilanț COVID-19: Peste 4.000 de îmbolnăviri și aproape 400 de decese
Articolul următorIniţiativa lui Adrian Chesnoiu, votată de Camera Deputaţilor: Fermierii pot construi mai uşor, în extravilan.