O elevă din comuna Brâncoveni se află printre premiații Galei Naţionale „Constantin Brâncoveanu”, care se desfășoară mâine la Ateneul Român. Alături de tânăra olteancă vor primi distincții mai multe personalități din lumea culturală și științifică.

Cătălina Dulgheru este, de anul acesta, elevă a Colegiului „Nicolae Titulescu”, din Slatina, după ce a absolvit cu succes școala din comuna natală a domnitorului Constantin Brâncoveanu. „Bursa „Nawaf Salameh”, din cadrul Galei Premiilor Constantin Brâncoveanu este o tradiție. În fiecare an un elev al școlii din comuna #Brâncoveni primește acest premiu, ca recunoaștere pentru rezultatele deosebite la învățătură. Anul acesta, pe 1.10.2019, la cea de-a VI-a ediție a celebrului eveniment desfășurat la Ateneul Român, începând cu ora 18, bursa merge la Dulgheru Maria Cătălina, elevă a C.N.V. „Nicolae Titulescu”, pentru rezultatele obținute în cadrul Școlii Gimnaziale „Voievod Brâncoveanu”. Mulţumim Fundaţiei Alexandrion şi prietenului brâncovenilor, domnului Nawaf Salameh! Felicitări Cătălina!”, a anunțat primarul din Brâncoveni, Ion Cheroiu.

Anul trecut, bursa „Nawaf Salameh”, din cadrul Galei Premiilor Constantin Brâncoveanu, i-a revenit lui Gheorghe Mihai Neagu, care a terminat clasa a VIII-a cu media generală 9,33. Valoarea bursei a fost de 4.500 de lei.

Articolul precedentOlt: O mamă şi cei doi copii ai săi, dintre care unul de doar câteva luni, la spital după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod
Articolul următorPalatul Copiilor din Slatina își deschide mâine porțile. 39 de cercuri gratuite pentru toate vârstele