Aflată în continuă dezvoltare, fabrica de cabluri din Slatina face în permanență angajări. La poarta noilor hale din parcul industrial sunt afișe cu textul „angajăm operatori producție”. Iar directorul de resurse umane al companiei a profitat de petrecerea organizată duminică, atunci când a fost organizată „Ziua familiei” pentru a face un nou anunț în acest sens.

Multe dintre fabricile mari din țară duc lipsă de personal, iar de acest lucru nu a fost ferită nici fabrica de cabluri din Slatina, care s-a extins în ultimii ani, pe noul amplasament din parcul industrial. Pentru a atrage cât mai mulți oameni din care să recruteze, compania italiană a pus în aplicare și un sistem de stimulente pentru cei care vin cu recomandări. „Am creat un sistem de «insentive» (stimulare n.r.) prin care rugăm pe toată lumea să ne ajute să angajăm noi membri ai familiilor lor în cadrul fabricii ”,a  spus Lorenzo di Federico, directorul de resurse umane al fabricii.

Este vorba despre un sistem care presupune acordarea unui bonus financiar celor care recomandă persoane din familie care vor rămânem minim 6 luni în cadrul companiei.

 

Articolul precedentS-a votat organizarea referendumului pentru Olt-Romanaţi în aceeaşi zi cu cel pentru redefinirea familiei
Articolul următorPeste 100 de kilometri de drum județean, reabilitați pe fonduri europene