Iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, o dă în judecată pe Anamaria Prodan, dar trecutul ei nu poate fi șters cu buretele.

Strictsecret.ro a publicat dovezi incredibile potrivit cărora Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, ar fi fost prostituată în cluburile de profil ale Europei.

Potrivit sursei citate, Corina Caciuc era „membru” al clubului privat Blu Angels, din Italia, regiunea Rovigo, localitatea Occhiobello. strictsecret.ro mai scrie că acesta era un acoperământ pentru prostituție, pentru că, pe față, se dădea drept club de swingeri. În mod normal, în cluburile de swingeri nu sunt permise prostituate. În plus, sursa amintită susține că iubita lui Corina Caciuc fura de prin portofele de la colege.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la divorț după 15 ani de relație. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

sursa foto: strictsecret.ro
sursa foto: strictsecret.ro

Articolul precedentVolodimir Zelenski, discurs istoric in Parlamentul Romaniei: ”Viitorul nostru e împreună într-o familie europeană”
Articolul următorAnamaria Prodan-Reghe, divorțul anului: ce s-a întâmplat, de fapt, la tribunal. Motivul tulburător pentru care copiii au plâns când s-au revăzut