Compania de Apă Olt a lansat aplicația CAOmobile prin care clienții pot avea acces la informații despre facturi, pot efectua plata facturilor și transmite indexul apometrului prin autocitire.

Aplicația CAOmobile funcționează atât pe telefoane cu sistem de operare Android cât și IOS și poate fi descărcată, gratuit, din Google Play sau AppStore. După instalare, beneficiarii trebuie să creeze un cont nou prin completarea datelor, codului de client și numărului de contract, informații care se găsesc pe ultima factură emisă de Compania de Apă Olt. După înregistrare, clientul va primi un mail care conține link-ul de confirmare. Odată ce contul a fost activat, beneficiarul se poate loga cu adresa de e-mail și parola înregistrată.

”Mă bucur să îi anunț pe toți clienții noștri că de acum își pot plăti facturile emise de Compania de Apă Olt, de pe telefonul mobil. CAOmobile este o aplicație care a fost dezvoltată de specialistul nostru IT, ceea ce a însemnat un proiect foarte bun, realizat cu costuri minime. Compania de Apă Olt s-a adaptat noilor tehnologii și am implementat noi modalități de plată a facturilor care să vină în întâmpinarea dorințelor beneficiarilor serviciilor de alimentare cu apă și canalizare”, a declarat Cătălin Ușurelu, director general Compania de Apă Olt.

Prin CAOmobile se pot vizualiza și plăti facturile emise de Compania de Apă Olt, se pot verifica facturile din ultimul an și soldul, se poate transmite indexul apometrului prin autocitire și se poate vedea graficul consumului de apă. Aplicația conține și o hartă a casieriilor și numărul de telefon de la Dispecerat care poate fi accesat din aplicație. Prin CAOmobile clienții pot primi mesaje de informare din partea Companiei de Apă.

Articolul precedentBani în buget pentru drumul expres Craiova-Slatina-Piteşti
Articolul următorAccident Dobrosloveni. O femeie a fost lovită mortal de un autoturism