Meteorologii avertizează că în următoarele ore vor avea loc fenomene extreme în anumite regiuni din România, vremea rămânănd caldă pentru această perioadă.

Constanța Vâlciu, meteorolog deserviciu ANM, a anunțat, în exclusivitate la Realitatea PLUS, ce schimbări ale vremii au loc duminică, după fenomenele extreme, cu vijelii și vânt puternic, din ultimele 24 de ore.

„Vremea va fi frumoasă în continuare, va fi caldă, dar și cu instabilitate atmosferică, după-amiază și seara, local, la deal și la munte, în Transilvania, Oltenia, Banat și Moldova.

Pe alocuri vor cădea ploi torențiale, vor fi condiții de grindină.

Vântul va sufla slab până la moderat. La munte ajunge la cel puțin la 40-50 km pe oră la rafală. 

Temperaturile de astăzi se vor încadra între 20-25 de grade Celsius, iar cele minime de 15 grade.

La București va fi mai cald decât în perioada normală, dar vor fi înnorări la amiază și seara, când crește probabil posibilitatea producerii de fenomene extreme, sub formă de averse, descărcări electrice, intensificări de vânt.

Ponderea fenomenelor extreme este mai mare în Transilvania, Banat, Oltenia, Moldova, la deal și la munte”, a anunțat Constanța Vâlciu, meteorolog de serviciu ANM, în exclusivitate la Realitatea PLUS.

Articolul precedentDaria Gușă: Metodele orwelliene de control al populației – în floare în occident, pe drum spre România
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET