La 8 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, fiica cea mare a politicianului a decis să îi calce pe urme! Lidia Tudor a anunțat că intră în politică și că va face echipă cu liderul AUR, George Simion, la următoarele alegeri. 

Fiica cea mare a fostului lider PRM Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, a declarat sâmbătă, la o televiziune de știri, că s-a înscris în partidul AUR, în emisiune fiind prezent și președintele formațiunii, George Simion, care s-a declarat încântat de noua achiziție a partidului.

„Tata ar fi vrut să-i duc mai departe crezul politic și mostenirea morală”, a început Lidia Vadim Tudor să-și explice decizia, după ce a plecat din PRM în 2019 și a încercat ulterior să lanseze altă construcție politică denumită „Partidul Vadimist Român”.

„Am găsit în AUR cadrul propice de a aplica proiectele pe care le aveam pe hârtie, pentru a continua ce tatăl meu a început, nu doar politic, ci mai ales cultural”, a adăugat aceasta, care a precizat că această decizie politică i-a fost „insuflată” de tatăl său „printr-un fir nevăzut”.

Prezent în emisiune, liderul AUR George Simion a spus încântat: „E binevenită Lidia in echipa noastră”. Întrebat dacă Lidia Vadim Tudor va fi cap de listă în alegerile europarlamentare din partea AUR, el nu a respins ideea, dar a evitat răspunsul.

„Fac echipă și cu Lidia și cu moștenirea pe care ne-a lăsat-o Corneliu Vadim Tudor. Cred că moștenirea lui Corneliu Vadim Tudor trebuie continuată. Abia acum ne dăm seama că tot ce afirma era adevărat. Am fost trădați, am fost vânduți”, a precizat președintele AUR.

Fiica lui Vadim s-a declarat convinsă că vechii susținători PRM i se vor alătura în AUR: „Sunt convinsă că mulți dintre susținătorii tatălui meu ni se vor alătura”.

Articolul precedentProfesorii vor fi instruiți pentru a identifica elevii DROGAȚI
Articolul următorSuperliga: CFR Cluj – FCU Craiova 2-0