Fostul viceprimar al Slatinei într-un mandat de edil-şef al actualului consilier al premierului, Darius Vâlcov, a lansat un atac asupra acestuia, acuzându-l de demagogie şi înfierând faptul că a făcut publică fişa medicală a unui cetăţean. „Cum poti, mai nesimtitule, sa-l faci pe ala «sandilau», cand tu stii foarte bine de «consultatiile» tale psihiatrice“, notează Valeriu Matei, pe Facebook.

Valeriu Matei spune că Darius Vâlcov este „un scamator de mâna a doua”, acuzând faptul că acesta a devenit disperat ştiind că se apropie sentinţa finală în unul dintre dosarele sale.

„Vâlcov a luat-o razna rau de tot, devine pe zi ce trece mai disperat, mai ponegritor si toate acestea pentru ca ,,fularul’’ de la gatul lui se strange odata cu apropierea toamnei ,cand va fi tot mai aproape de intrarea in puscarie. Toate iesirile din ultima perioada vor arata de fapt caracterul sau josnic, iar cei care chiar il cunosc stiu ca Valcov este doar un fariseu. Valcov nu este o eminenta cenusie, asa cum a vrut sa fie cunoscut , este insa un tip diabolic care te minte si iti fura basca de pe cap fara sa clipeasca, asemeni unui iluzionist. Este insa un scamator de mana a doua, pentru ca nu a reusit sa ascund tot ce a furat“, a scris fostul viceprimar al Slatinei, pe Facebook.

Matei sugerează că Darius Vâlcov ar avea probleme de natură psihică, readucând în actualitate o serie de acuze la adresa actualului consilier al premierului Dăncilă, din urmă cu zece ani.

„Cum poti, mai nesimtitule, sa-l faci pe ala «sandilau», cand tu stii foarte bine de «consultatiile» tale psihiatrice despre care vorbea, in 2008, doctorul Renica Diaconescu? Saracul de tine, ai luat-o rau de tot pe aratura! Sfat: Ia-ti billet in Costa Rica, cat mai ai timp“, conchide Valeriu Matei.

Articolul precedentUn bărbat și soția sa, răniți într-un incendiu la Piatra-Olt. VIDEO
Articolul următorCâștigătorii Disney Cup au plecat astăzi la Paris