Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, care a fost internat la Spitalul Gerota din Bucureşti, a fost confirmat cu coronavirus.

Potrivit unor surse, este bărbatul în vârstă de 53 de ani se afla în izolare la domiciliu, după ce fusese externat de la Spitalul Gerota. Primele două teste au ieşit negative la COVID-19, însă cel de al treilea a fost pozitiv. Bărbatul a fost adus la Spitalul Slatina.

El este asimptomatic şi trebuia să iasă astăzi din autoizolare.

Tot astăzi a fost confirmată cu coronavirus o femeie în vârstă de 72 de ani, din comuna Sârbii Măgura. Femeia fusese internată tot la Spitalul Gerota din Bucureşti. De asemenea, ea a fost externată şi se afla în izolare la domiciliu, însă ultimul test făcut pentru COVID-19 a fost pozitiv.

În judeţul Olt mai erau încă patru cazuri de COVID-19 confirmate, 189 de persoane în carantină şi peste 1.600 în izolare la domiciliu.

Luni seara, un copil în vârstă de doar un an şi două luni, revenit cu familia din Anglia. Copilul şi părinţii săi au ajuns în Slatina, în data de 24 martie, intrând în izolare la domiciliu. Patru zile mai târziu, copilului i s-a făcut rău și a fost internat la Spitalul Județean unde i s-a făcut testul pentru COVID-19. Băiatul a fost transferat la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti.