Un incendiu puternic a izbucnit, joi seară, în Pitești. Pompierii sunt în alertă, incendiul izbucnind în zona platformei Arpechim.

Potrivit ISU Argeș, un incendiu a izbucnit la o hală, pe drumul 23, în spatele magazinului Metro.

Din primele informații, incendiul se manifestă violent, cu degajări mari de fum.

La fata locului, salvatorii au intervenit cu 7 mașini de stingere, 1 autoscară și 1 ambulanță SMURD.

Pentru localizarea flăcărilor care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 5000 mp, în sprijinul echipajelor argeșene au fost trimise în sprijin 3 mașini de stingere de la ISU Dâmbovița, 2 de la ISU Olt și 1 de la ISU Giurgiu.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția populației aflată în proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert.

Din informatiile primite la acest moment, nu sunt raportate victime

UPDATE: Este vorba despre un depozit în care sunt depozitați solvenți. În sprijin au intervenit și pompierii din cadrul ISU Dâmbovița cu două autospeciale, precum și de la ISU OLT cu o autospeciala.

Din cauza degajărilor mai de fum, s-a transmis și mesaj Ro-alert.

Până în acest moment nu s- au identificat victime.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu 15 autospeciale de stingere cu apa și spumă și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentRadiografia MAFIEI din jurul baronului de Ilfov, Hubert Thuma – Dezvăluiri incendiare la Culisele statului paralel
Articolul următorŞomaj tehnic pentru sute de angajaţi ai Alro Slatina