PNL Olt trage tare pentru europarlamentare. Liderii partidului au anunțat că vor organiza mai multe evenimente de promovare electorală în regiune și în județ. De asemenea, au strâns multe semnături din partea simpatizaților și speră ca aceste activități să contribuie la obținerea unui scor foarte bun.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a organizat astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre acțiunile întreprinse de liberali înaintea alegerilor europarlamentare. Sâmbătă va fi organizată Gala Regională a aleșilor locali din regiunea sud-vest Oltenia, eveniment la care vor participa peste 1.000 de delegați liberali din județ. Va urma apoi un al eveniment de promovare electorală, organizat la Slatina. „Pe data de 19 aprilie, la Slatina, va avea loc Gala aleșilor locali ai PNL Olt, cu participarea președintelui Ludovic Orban, a domnului Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Cristi Bușoi, Siegfried Mureșan, secretarul general Robert Sighiartău, gală la care sunt invitați toți cei 364 aleși locali ai PNL Olt”, a spus Liviu Voiculescu.

Liderul liberalilor olteni este de părere că partidul său are o listă foarte bună de candidați pentru scrutinul din luna mai. „Consider că e cea mai bună listă pe care a scos-o PNL pentru alegerile europarlamentare. Sunt oameni cu experiență, lideri puternici ai PNL, dar și oameni noi”, a mai spus președintele PNL.

Cu toate aceste activități, liberalii speră să convingă cât mai mulți olteni să le ofere votul. „Toate activitățile pe care le desfășurăm îmi dau toată încrederea că filiala Olt va scoate cel mai bun scor la alegerile europarlamentare, din 2007 și până acum și o spun cu toată responsabilitatea și încrederea pe care colegii mei din județ o transmit la întâlnirile pe care le avem”, a mai spus Voiculescu.  El a precizat că PNL Olt speră să obțină un scor de 20% la aceste alegeri.

Articolul precedentSfârşit TRAGIC pentru un biciclist din Olt. A fost lovit mortal de capul tractor al unui TIR
Articolul următorConsilierul „Noaptea Minţii“, apărat de partid: „A revenit, nu văd ce mare rău a făcut“