Fie că au investiții în derulare pe care nu le mai pot susține din bugetul local, fie că au de achitat cofinanțări pentru proiecte cu bani europeni, mai multe primării au cerut ajutorul Consiliului Județean. Specialiștii instituției au analizat fiecare solicitare în parte și au mers pe teren să vadă care este situația, apoi au alocat banii.

Consilierii județeni au aprobat astăzi lista cu localitățile care vor primi bani din fondul de rezervă al Consiliului Județean. Sunt 19 comune care aveau nevoie urgentă de ajutor, pentru a-și putea duce la bun sfârșit proiecte vitale pentru comunitate. „Din fondul de rezervă,  sunt în jur de 20 de localități care au primit bani în urma unor solicitări pentru diverse probleme stringente. În general sunt legate de investiții începute sau cofinanțări la diverse proiecte. Ne rezervăm de fiecare dată dreptul să mergem pe teren și să vedem despre ce e vorba, astfel încât să stabilim corect prioritățile”, a explicat Marius Oprescu președintele CJ Olt.

Iată LISTA cu localitățile și sumele aferente fiecărei comune.

Articolul precedentNumărul doi din organizaţia condusă de Paul Stănescu, declaraţie fără menajamente, în pragul Congresului: „Majoritatea, candidaturi slabe, oameni care nu reprezintă nimic pentru Partidul Social Democrat“
Articolul următorDrumuri moderne la Bobicești și Bălteni, amenajate pentru transportul eficient al deșeurilor