Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Olt transmite un avertisment pentru beneficiarii proiectelor pe fonduri europene. Cei care sunt organizați ca persoane fizice autorizate sau ca întreprinderi familiale riscă să piardă finanțarea, dacă nu se supun noii legislații.

Beneficiarii proiectelor cu fonduri europene accesate prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale trebuie să respecte noi reguli. Dacă sunt organizați ca persoane fizice autorizate, trebuie să aibă cel mult 5 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN, iar cei care au întreprinderi individuale pot avea în obiectul de activitate cel mult 10 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN.

În Olt au fost identificate 14 situații de acest gen, respectivii fermieri fiind notificați de Oficiul pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. „În cazul nerespectării acestor prevederi, persoanele fizice autorizate (P.F.A.) și întreprinderile individuale (Î.I.) sunt radiate din Registrul Comerțului începând cu data de 18.03.2019”, a spus Ștefan Olaru, director OJFIR Olt

Beneficiarii notificați au la dispoziție 14 zile să prezinte dovada că s-au înregistrat din nou la Registrul Comerțului și să depună o serie de documente la oficiul județean.

Articolul precedentMcDonald’s a deschis șantierul pentru construcția localului de la Slatina. Când se deschide restaurantul
Articolul următorAccident în județul Olt, produs de EXPLOZIA unei anvelope a unei autocisterne – FOTO