O familie cu șase copii din Olt va avea un Paște îmbelșugat și condiții mai bune de trai. Asta după ce un preot a reușit să strângă bani și să cumpere electrocasnice, haine și alimente pentru cei mici.

Paștele de anul acesta va fi, cu siguranță cel mai frumos de până acum, pentru o familie săracă din Caracal. Cei șase copii vir avea haine noi, dar și alimente suficiente. Preotul Spitalului Municipal Caracal a reușit să strângă fonduri pentru a-i ajuta. „Nu există cuvinte de mulţumire, recunoştinţă, admiraţie şi respect pentru voi, prieteni ai bisericii noastre şi, deopotrivă, ai copiilor sărmani! Cu ajutorul vostru, o nouă campanie umanitară a bisericii noastre a reuşit!
Frigider, maşină de spălat, aspirator, hăinuţe, încălţăminte, alimente şi dulciuri în valoare de aproximativ 7000 lei au fost achiziţionate pentru cei şase copii. Bucuria Sărbătorii Învierii Domnului a venit mai devreme în casele lor sărăcăcioase”, a spus preotul.

Alți copii săraci din Caracal și localitățile apropiate au primit haine și încălțăminte noi de Paște, în cadrul unei alte campanii derulate de preotul Iagăru, numită „Îmbracă un copil de Paște”.

Articolul precedentDirecția de Asistență Socială caută asistenți maternali. Ce salariu le oferă
Articolul următorBărbatul care trimitea mesaje de ameninţare cu moartea unei jurnaliste, identificat. Este un slătinean care a absolvit Academia de Poliţie, anul trecut