Tânăra în vârstă de 34 de ani care, luni, în timp ce se afla într-un autoturism cu iubitul său, pe raza judeţului Olt, a sunat la 112 spunând că este răpită le-a făcut poliţiştilor declaraţii halucinante.

Potrivit unor surse, ea le-a spus oamenilor legii că a fost o glumă şi că a sunat la 112 ca să-l sperie pe iubit pentru că mergea cu viteză.

Cei doi sunt cercetaţi într-un dosar deschis pentru lipsire de libertate şi vor fi audiaţi, mâine, în Balş.

Poliţiştii au reuşit să o identifice pe tânăra care a sunat la 112 spunând că a fost răpită. Ea şi însoţitorul său au fost găsiţi pe raza judeţului Ilfov.

Este vorba despre o tânără în vârstă de 34 de ani, din judeţul Ilfov. Oamenii au localizat autoturismul din care fata a sunat la numărul de urgenţă.

„Urmare a apelului primit de IPJ Olt,  precizăm că atât persoana care a apelat cât și însoțitorul ei au fost identificați și audiați de polițiști. In prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de lipsire de libertate urmând ca procurorul din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Balș să dispună măsuri în cadrul dosarului penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Polițiștii din Olt au intrat în alertă după ce tânăra care a anunțat la 112 că este răpită a fost localizată în zona Piatra Olt-Balș.

Potrivit unor surse, apelul a fost localizat de STS în acest areal.

Fata a sunat la 112 și a spus că se află într-un autoturism și nu poate ieși. Polițiștii au instituit filtre pe toate drumurile din județ.

„La activitatea de căutare au fost implicate forţe sporite şi poliţişti din mai multe judeţe, persoanele fiind găsite pe raza judeţului Ilfov”, a mai declarat reprezentantul IPJ.

Reprezentanţii IPJ Olt au mai precizat că „din datele existente la momentul acesta nu se confirmă răpirea”.

Articolul precedentPoliţiştii au găsit-o pe tânăra care a sunat la 112 că este răpită
Articolul următorSe fac licitații pentru cadastrarea integrală a 13 localități din Olt