Se lucrează intens la amenajarea noii străzi de pe terenul fostei unități militare din Slatina. Autoritățile au stabilit că partea carosabilă va fi mai lată decât a unei străzi obișnuite, astfel încât să dea posibilitatea celor care locuiesc sau se opresc în zonă să și parcheze mașinile, fără să încurce circulația.

Cea mai nouă stradă din Slatina va face legătura între Tunari și Artileriei. Investiția, aflată în derulare, face parte dintr-un proiect mult mai amplu, cel de amenajare a parcului de la fosta unitate militară. Constructorul a trasat deja partea carosabilă și a început compactarea terenului. Împreună cu autoritățile au fost stabilite și dimensiunile șoselei care are misiunea să premia o parte din traficul din ce în ce mai intens al acestei zone, dar să asigura și locuri de parcare în plus. „Este o stradă cu o lungime de 300 de metri și o lățime de 9 metri, care face legătura între strada Tunari, de la intersecția cu strada Crizantemei și strada Artileriei”, a  spus Claudiu Dascălu, directorul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public.

Strada va fi dată în folosință după ce se vor finalizat și lucrările de amenajare a parcului, spun reprezentanții municipalității.

Articolul precedentA lovit cu maşina un om şi a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Poliţiştii i-au făcut dosar penal
Articolul următorÎn comă după ce s-a răsturnat cu autoturismul, la ieşirea din Caracal spre Deveselu