Un dosar penal a fost deschis de poliţişti după ce o adolescentă în vârstă de 16 ani, din Călui, şi-ar fi ucis pruncul după ce l-a născut.

Potrivit unor informaţii, tânăra ar fi fost văzută, sâmbătă, de tatăl acesteia plină de sânge. Bărbatul a luat-o la întrebări şi, ulterior, a găsit pruncul ascuns după un fotoliu, în locuinţă. A fost chemată ambulanţa, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru nou-născut.

Poliţiştii au deschis o anchetă, solicitând efectuarea necropsiei. Ei urmează să stabilească dacă pruncul a fost născut mort, sau ucis, ulterior, de mamă.

„Sâmbătă, personalul medical din cadrul unei unități spitalicești ne-a sesizat despre faptul că o tânără, în vârstă de 16 ani, din comuna Călui, ar fi născut la domiciliu. În urma verificărilor efectuate, la domiciliul acesteia a fost găsit nou-născutul decedat. Acesta a fost depus la morga Slatina, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care acesta a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Articolul precedentPrimăria Slatina, program pentru finanţarea ONG-urilor
Articolul următorGrădiniță modernă, inaugurată astăzi într-o comună din Olt