Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân Slatina și Asociația pentru Protecția Animalelor „Prietenii noștri” încep luni o nouă campanie de sterilizare gratuită a patrupedelor cu stăpân din oraș. Persoanele interesate pot veni cu animalele de companie la sediul asociației, de pe strada Tudor Vladimirescu.

Slătinenii care vor să își sterilizeze câinii sau pisicile pot beneficia de aceste servicii gratuite, începând de săptămâna viitoare și până la sfârșitul lunii octombrie. Tot ce trebuie să facă cei care vor să beneficieze de aceste servicii pentru animalele lor de companie este să facă o programate telefonică, pentru a ști în ce zi își pot aduce patrupedul la sterilizat.

Astfel de campanii au loc în fiecare an,  scopul fiind cel de a reduce înmulțirea necontrolată a câinilor care nu sunt de rasă și, implicit, a numărului animalelor abandonate pe domeniul public din Slatina. O echipă de medici veterinari din Germania va face sterilizările, pe bază de programare la numărul de telefon:  0726.179.270.

Articolul precedentBursa locurilor de muncă sau goana după o viză de șomer?
Articolul următorPro România Olt, asaltată de membri ai fostului PDL