Poliţiştii din Olt au făcut, miercuri dimineaţă, 10 percheziii în Olt, Dolj şi Vâlcea, într-un dosar privind delapidarea unei societăţi.

Potrivit IPJ,  polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt au descins  la domiciliile unor persoane fizice din județele Olt (1), Dolj (4) și Vâlcea(5), bănuite de delapidare și folosirea, cu rea-credință, a bunurilor sau creditului de care se bucură o societate, într-un scop contrar intereselor acesteia.

Anchetatorii spun că, în perioada 2017 – 2019, un bărbat din județul Vâlcea, în calitate de fost administrator al unei societăți comerciale, cu sediul în județul Olt, ar fi sustras mai multe sume de bani din încasările societății, pentru sine și pentru mai multe persoane, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500.000 de lei, motiv care ar fi condus la starea de insolvență a societății.

De asemenea, printre beneficiarii sumelor sustrase, în mod ilegal, ar fi inclusiv actualul administrator de drept al societății, respectiv o femeie, soțul acesteia, precum și alte persoane cunoscute acestora.

„Totodată, în cele mai multe situații, bărbatul ar fi săvârșit actele materiale după ce ar fi fost determinat de către soțul femeii, în calitate de administrator de fapt al societății”, transmite IPJ Olt.

Vor fi puse în executare și trei mandate de aducere.

Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Articolul precedentCâte persoane pozitive cu SARS-COV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore
Articolul următorVreme geroasă. Când se anunță. Cât vor scădea temperaturile în zonă