Opt percheziţii au fost desfăşurate de poliţiştii din Olt, în judeţele Olt şi Dolj, la locuinţele a şapte bărbaţi cu vârstele cuprinse între 19 și 45 de ani, într-un dosar de braconaj. Poliţiştii au confiscat mai multe bunuri, dar şi 12 câini rasa ogar.

Potrivit IPJ Olt, bărbații sunt bănuiți de fapte de braconaj, săvârșite în cursul anului 2022, pe fondurile cinegetice de pe raza județului Olt.

Perchezițiile domiciliare au fost executate de către polițiștii din cadrul Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în baza unor mandate de percheziție emise de către Judecătoria Municipiului Caracal.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al luptătorilor din cadrul S.A.S Olt, Serviciul de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Caracal, Secția 5 Poliție Rurală Deveselu, Poliția Orașului Corabia și Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării  cercetărilor: un autoturism de teren, 12 câini din rasa  ogar sau metiși, cadavrele a doi iepuri de câmp, 4 proiectoare, 2 telefoane mobile, precum și alte bunuri.

„Șase persoane au fost conduse la sediul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cauza, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale și dispunerea masurilor legale care se impun”, transmite IPJ Olt.

Articolul precedentAlfred-Maurice de Zayas, doctor în Drept la Harvard, interviu exploziv despre frații Tate: Sunt odioși, toxici, periculoși
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET