Pentru slătinenii care au rămas acasă în mini-vacanta de Rusalii, Plaja Olt a fost varianta perfectă de petrecere a timpului liber. Peste 1.000 de persoane au trecut, sâmbătă și duminică, pe aici, potrivit unei centralizări realizate de reprezentanții Clubului Nautic „Plaja Olt”.

Soare, șezlonguri cu umbrele, nisip fin și piscine cu apă curată. Sunt ingredientele unui week-end relaxant, de care au avut parte slătinenii care au petrecut zilele acestea la Plaja Olt. „Sâmbătă și duminică am avut peste 1.000 de vizitatori, dintre care 800 de adulți și peste 220 de copii. Îi așteptăm și astăzi pe toți cei care vor să se distreze în condiții de siguranță aici, la Plaja Olt. Toți angajații Clubului Nautic sunt la posturi, pentru a fi întâmpinate eventualele incidente”, a spus Mihaela Stana, directorul de marketing al clubului nautic.

Clubul Nautic „Plaja Olt” este deschis zilnic, între orele 9.30 și 20.00. Tarifele de acces sunt de 13 lei pentru adulți și 9 lei pentru copii, iar pentru un șezlong se plătesc 7 lei pe zi. Închirierea unei hidrobiciclete costă 17 lei pe oră, pentru două persoane.

Articolul precedentCea mai mare cooperativă agricolă din Olt este la Vădăstrița. Câți membri are și cum și-au sporit profitul- VIDEO
Articolul următorPe cine susține organizația ALDE Olt la prezidențiale