Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat, vineri, la emisiunea LIVE realitateadebucuresti.net, că dacă mergem la vaccinare, nu avem nevoie neapărat de dovadă, ci doar de programare. De asemenea, animalele de companie pot fi scoase la plimbare în jurul blocului. Totodată, cei care vor să alerge o pot face, dar numai în apropierea casei. Altfel, au nevoie de declarația pe propria răspundere.

Prefectul spune că dacă mergem să ne vaccinăm, nu mai este nevoie de declarația pe propria răspundere, ci este necesară doar dovada programării. „Putem face un amendament. Pentru vaccinare nu-ți trebuie declarație pe propria răspundere, ci doar programarea la vaccinare, iar atunci când te întorci prezinți dovada vacinării”, declară Alin Stoica. Oficialul spune că nici atunci când ieși la alergat în jurul casei, ori scoți animalele companie în jurul blocului, nu ai nevoie de acea declarație.
Articolul precedentCHECK-IN. Coadă de zeci de persoane pentru analize compensate
Articolul următorVIDEO: O familie din Olt a rămas fără acoperiş deasupra capului. Un incendiu le-a distrus locuinţa, seara trecută