Începând cu data de 6 noiembrie 2019, sediul Biroului Electoral Județean nr.30 Olt se mută în clădirea fostului Colegiu Agricol „Carol I“ din str. Strehareți nr.150, municipiul Slatina. Locația dispune de încăperi suficiente, astfel încât în noaptea predării buletinelor de vot și a celorlalte materiale necesare procesului electoral, președinții, locțiitorii și reprezentanții secțiilor de votare să beneficieze de cele mai bune condiții de așteptare.

Totodată, prefectul Angela Nicolae a stabilit că se vor acorda bonuri de ordine strict în ordinea sosirii, urmând ca înştiinţarea să se realizeze prin sistem audio:

Vor exista 4 săli de așteptare, în fiecare sală fiind constituite echipe formate din personalul tehnic auxiliar al BEJ nr.30 Olt, care vor ajuta președinţii, locţiitorii și reprezentanţii secţiilor de votare la pregătirea materialelor ce urmează a fi predate;

Din sălile de așteptare, președinţii, locţiitori și reprezentanţii secţiilor de votare vor avea acces în sala de preverificare, unde se vor afla 10 echipe, formate din reprezentanţii BEJ nr.30 Olt, Direcţiei Regionale de Statistică Olt și Autorităţii Electorale Permanente Olt;

Intrarea cu toate documentele se va face printr-o cale de acces separată faţă de cea de ieșire, pentru asigurarea unui flux operaţional.

 

Prefectura Olt a mai anunțat că s-au luat toate măsurile necesare pentru ca în perioada așteptării să existe  condiţiile optime pentru președinţii, locţiitorii și reprezentanţii secţiilor de votare. „Vor exista două zone de parcare a mașinilor, care vor fi indicate de către poliţiști/jandarmi; în fiecare sală va fi montat un aparat cu apă rece/caldă și vor fi puse la dispoziţie ceai și cafea instant;  vor fi amplasate pubele pentru colectarea gunoiului; vor fi amenajate în exteriorul clădirii, la intrare, locuri pentru fumat”, au transmis reprezentanții Prefecturii Olt.

Toţi angajaţii Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt vor fi prezenţi în clădirea fostului Colegiu Agricol „Carol I“ pentru a fi la dispoziţia BEJ nr.30 Olt și a tuturor persoanelor implicate în procesul electoral.

Articolul precedentALDE Olt, la un pas să rămână fără sediul din Slatina
Articolul următorRealitatea Plus se vede acum în toată țară. RCS & RDS a introdus postul TV în grilă