PNL Olt a organizat în acest week-end ședința Comisiei Regionale de Sănătate, eveniment la care au luat parte medici renumiți, dar și europarlamentarul Cristian Bușoi. În cadrul întâlnirii s-au dezbătut principalele probleme ale sistemului de sănătate din România, cu accent pe construcția spitalelor regionale, promise de Guvern.

Cristian Bușoi i-a dat dreptate europarlamentarului PSD Corina Crețu, care a corectat zilele trecute declarațiile făcute de liderii partidului său, legate de construirea spitalelor regionale. „Ceea ce spune Corina Crețu e perfect adevărat și ceea ce susține Guvernul României și primul ministru și domnul Vâlcov și alți oameni din Guvernul României sunt doar niște dezinformări care fie ascund incapacitatea și un dezinteres, fie poate un interes pentru alt gen de proiecte și nu cele făcute pe bani europeni”, a  declarat europarlamentarul PNL.

Bușoi a mai precizat că spitalele regionale promise de PSD în programul de guvernare sunt promisiuni mincinoase. „Există o mare așteptare în ceea ce privește construcția spitalelor regionale promise în programul de guvernare, plus spitalul republican, cum era precizat în mod mincinos în programul de guvernare al PSD și al lui Dragnea. În opinia mea este dezinteres total față de pacienții din România, să ai bani la dispoziție de la Comisia Europeană și să nu folosești acești bani pentru a face cele trei spitale regionale”, a spus europarlamentarul PNL.

Articolul precedentO filială locală a PSD, împotriva Corinei Creţu: „Viorica Dăncilă este premier şi este un premier foarte bun“
Articolul următorPreşedintele CJ Olt, achitat definitiv