Primăria Slatina începe distribuirea tichetelor sociale pentru Crăciun. Începând de mâine, cele peste 6.000 de persoane aflate pe listele de beneficiari vor primi bonurile valorice prin Poștă.

Direcția de Asistență Socială Slatina a înregistrat 6.385 cereri pentru acordarea tichetelor sociale de Crăciun, depuse persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei. Dintre acestea, 6.219 au primit aprobare și vor primi începând de mâine tichetele în valoare de 100 de lei.

„Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 15 septembrie – 19 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de municipalitate

Tichetele sociale vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 73 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi primită de fiecare beneficiar, o dată cu ridicarea tichetelor.

Bonurile valorice vor fi ridicate în baza actului de identitate al persoanei solicitante.

Articolul precedentActorii din „Moromeții 2”, la Slatina pentru două proiecţii de gală
Articolul următor30 de utilaje de deszăpezire, pregătite să intervină în Slatina