Primarul PNL din Balş, Mădălin Teodosescu, a ales să premieze 27 de cupluri din oraş, care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, chiar cu o zi înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Ceremonia s-a desfăşurat în sediul primăriei şi pe platoul din faţa instituţiei, edilul oferind, mascat, mită electorală.

Vârstnicii au ciocnit un pahar de şampanie cu edilul liberal şi au primit şi tort. Masa oferită de primarul Teodosescu a fost chiar pe platoul din faţa Primărie Balş, fără a se ţine cont că legislaţia sancţionează orice formă de mită electorală, mai ales că alegerile se desfăşoară chiar mâine.

„27 de cupluri care aniversează peste 50 de ani de căsnicie au parte de o ceremonie emoționantă, găzduită de dl primar Mădălin Ady Teodosescu, la Primăria orașului Bals. Le dorim multă sănătate și fericire și să ne trăiască 100 de ani!”, notează pagina oficială de Facebook a Primăriei Balş.

Dovadă a campaniei mascate derulate de liberali este prezenţa la eveniment a preşedintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu. Acesta a ţinut să-l felicite pe Teodosescu pentru iniţiativă.

„Respect cuplurilor din Balș care astăzi sărbătoresc peste 50 de ani de căsnicie! Adevărate exemple de înțelegere, cumpătare, echilibru, prețuire a valorilor creștine și familiale. Felicitări primarului Mădălin Teodosescu pentru inițiativa!”, a scris Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că pentru o situaţie similară, în anul 2016, fostul primar al comunei Icoana, candidat tot de la PNL, Gheorghe Perieţeanu, a fost reţinut pentru 24 de ore şi trimis în judecată pentru că, de ziua localităţii Icoana, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, le-a împărţit locuitorilor comunei bonuri în schimbul cărora aceştia puteau să primească mici şi bere.

Anchetatorii considerau acest gest al candidatului de atunci la primărie drept mită electorală.

Imagine

Imagine

Imagine