Profesorul de geografie din Caracal, condamnat la închisoare pentru ca  lovit un elev, a mai fost sancționat pentru comportament violent la adresa colegilor și elevilor. Bărbatul se apără însă și spune că a fost insultat de băiatul pe care l-a lovit. Conducerea școlii a demarat o anchetă pentru a stabili ce măsuri vor fi luate împotriva dascălului.

Ion Cutcunel, profesorul de la Școala Gheorghe Magheru, din Caracal, condamnat pentru după ce a bătut un elev, a vorbit în fața camerelor despre incident. „Elevul respectiv m-a insultat de mai multe ori. Am mai avut cu el înainte mai multe discuții legate de faptul că inclusiv pe ceilalți colegi i-a incitat să chiulească de la ore, să stea pe teren, să joace fotbal. Acum pot să vă spun că elevul vine la școală, nu sunt un profesor răzbunător. Dimpotrivă, am făcut toate demersurile să ne înțelegem pe cale amiabilă, i-am pus note. Îmi pare rău că nu am fost mai cumpătat în dimineața aceea”, a spus Ion Cutcunel, profesorul de geografie.

Profesorul a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu amânare a executării pedepsei. Dascălul nu este la prima abatere, spun reprezentanții școlii din Caracal. „În decursul anilor, profesorul a mai fost sancționat pentru limbaj violent și comportament violent la adresa colegilor și copiilor, și a fost sancționat, mergând de la reducerea salariului până la acordarea unui calificativ scăzut”, a spus Paul Rovan, directorul adjunct al Școlii Ghe. Magheru, din Caracal.

După ce instanța va da o soluție definitivă în acest caz, școala va continua ancheta disciplinară în cazul dascălului acuzat că a lovit cu palma peste față un elev.

Articolul precedentA bătut cu sălbăticie doi bătrâni ca să le ia pensia. Procurorii l-au reţinut abia după cinci luni
Articolul următor„Ingineriile” financiare marca Darius Vâlcov. Cazul parcării etajate din Slatina, ping-pong între primărie şi o firmă falimentată